«L’IEF ha treballat amb creativitat i esforç tractant que aquesta realitat pastoral tan important a la nostra Inspectoria no s’hagi frenat»

9 mayo 2021

Per Jorge Juan Reyes Macías

El 8 de maig del present curs ha tingut lloc la tercera reunió de la Comissió Inspectorial de l’IEF, de forma on line, com ja havia passat també amb les dues anteriors. En aquesta ocasió no han estat presents tots els membres, ja que alguns d’ells havien d’atendre alguns compromisos pastorals establerts per al matí d’avui amb primeres comunions i confirmacions.

La reunió ha durat dues hores i mitja, i s’hi han abordat diversos temes establerts en l’ordre del dia. Després de l’aprovació de l’acta de la reunió del mes de gener, i de la revisió dels acords que s’hi havien establert, s’ha donat pas a un moment formatiu sobre el nou Directori per a la Catequesi, publicat el passat mes de setembre. Jorge Juan Reyes, coordinador Inspectorial de l’IEF, ha presentat als membres de la Comissió el contingut dels capítols dos, tres i quatre d’aquest important document eclesial, que tracten de la identitat de la catequesi, i de la figura i la formació del catequista. Després s’ha establert un interessant diàleg sobre aquests capítols, en el qual s’han destacat idees interessants i possibles aplicacions a la realitat dels nostres grups de fe.

Durant el temps restant de la reunió, s’han abordat la resta dels temes establerts: la situació en què es troben els documents Carta d’Identitat de l’IEF i Manual del Coordinador Local de l’IEF, després de l’estudi que s’ha fet dels dos textos en l’Equip Inspectorial de Pastoral Juvenil i en el Consell Inspectorial; l’estudi de l’esborrany que s’ha preparat per elaborar l’annex 2 del Pla de Formació d’Animadors; els materials per a «Ens mou l’esperança»; les escoles de formació d’animadors per a l’estiu; i la revisió de la programació del curs.

«Després d’uns mesos tan difícils com han estat aquests últims, a causa de la pandèmia que des de fa més d’un any estem vivint, l’IEF ha treballat amb creativitat i esforç, tant a nivell inspectorial com local, tractant que aquesta realitat pastoral tan important a la nostra Inspectoria no s’hagi frenat «, han estat les últimes paraules que ha pronunciat el coordinador inspectorial abans de finalitzar la reunió.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...