“El curs m’ha encantat i m’he quedat amb ganes de saber-ne més”

17 septiembre 2021

Per Bosco Global

Així ha viscut l’Erika Hernández la participació en el curs “Gamificació com a eina d’aprenentatge”, organitzat per Bosco Global, impartit per Marinva, i finançat per l’Agència Catalana de cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Per a qualsevol persona formadora, quan després d’acabar un curs algú li diu que li ha encantat i que segueix amb ganes de saber-ne i aprendre’n més, és que les coses han rutllat i els objectius del curs s’han aconseguit.

Aquest és el cas de l’Erika Hernández, educadora de la plataforma social dels Salesians a Girona, i una de les participants que el 6, 9 i 16 de setembre han assistit a la formació lúdico virtual “La gamificació com a eina d’aprenentatge”.

L’Erika comparteix, igual que els altres participants, que “el curs ha estat molt amè i dinàmic. Inclús per ensenyar la part més teòrica s’han utilitzat estratègies lúdiques”. I afegeix, “després de realitzar la formació sento que disposo de moltes eines, recursos i estratègies lúdiques per treballar millor amb els infants i joves”.

Durant les jornades formatives s’han establert les bases de com planificar estratègies de gamificació i s’han posat en pràctica per grups de forma molt dinàmica.

Elena Marín i Iris Piñol, de l’equip d’Educació per al Desenvolupament de Bosco Global, destaquen el gran treball que han realitzat les persones participants i el seu compromís educatiu per millorar en les metodologies per a l’aprenentatge amb els infants i joves amb els quals comparteixen tasca educativa diària.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...