El Consell Inspectorial es reuneix des de hui i fins el 18 de juliol a Poblet

15 julio 2014

El nou Consell Inspectorial de la Inspectoria salesiana de Maria Auxiliadora celebra des hui dimarts i fins al pròxim 18 de juliol la seua segona sessió plenària. La trobada, que s’iniciarà aquesta mateixa vesprada, es desenvoluparà al Monestir de Poblet, al terme de Vimbodí i Poblet, a Tarragona.

L’Inspector, Cristóbal López, i els seus consellers, abordaran la programació del Consell per al proper sexenni (2014-2020); prepararan el calendari per al nou curs i resoldran temes de gestió ordinària.

Aquesta és la segona trobada de treball. La primera sessió es va produir a El Campello, entre el 10 i l’11 de juny en què a més van participar en les assemblees de programació de les cases salesianes de la zona centre, a Alacant, València i Saragossa, que es van celebrar del 10 al 12 de juny.

L’òrgan d’animació i govern de la Inspectoria de Maria Auxiliadora va començar a caminar com a tal el passat dia 7, després de la signatura a Madrid del decret de creació de la nova Inspectoria, pel Rector Major dels Salesians, don. Ángel Fernández Artime, així com la presa de possessió del nou Provincial de la mateixa, don Cristóbal López. El Consell està format pels següents germans Salesians: Ángel Asurmendi (Vicari del P. Provincial), Antonio Echeto (Ecònom Inspectorial), José Luis Aguirre (Conseller), Alejandro Guevara (Conseller), Fco José Pérez (conseller), Joan Lluís Playá (Conseller), Juan Bosco Sancho (Conseller) i Rosendo Alabau (Secretari Inspectorial).
 

També et pot interessar …