El Consell Inspectorial de Germandats i Confraries Salesianes reprèn la seva activitat amb una trobada a la ciutat de Córdoba

8 septiembre 2020

Per Francisco Naranjo 

El passat dissabte 5 de setembre es va reunir el Consell Inspectorial de Germandats i Confraries Salesianes a la ciutat de Córdoba.

La Casa de Córdoba acollir a les seves instal·lacions, servint d’amfitrions el director de la casa, José Antonio Perdigonesi el recent elegit Germà Major de la Hermandad del Prendimiento, Francisco Martinez.

Des del mes de febrer, no havia tingut lloc una reunió presencial. Es va començar amb una estona de convivència prèvia a la reunió que va ser molt productiva.

Sobre les 17:00 H el Germà Major de la Hermandad del Prendimiento, va fer una visita guiada per les seves instal·lacions i estris; quedant molt agraïts per l’exposició i la il·lusió amb què viuen en aquesta Germanor Salesiana tots els projectes que tenen entre mans.

A la reunió mantinguda va fer arribar les seves inquietuds i propostes respecte a la Comissió Inspectorial i es van posar al servei en tot el que estigués a les mans.

Després de la reunió amb la Germandat de la Casa de Córdoba, va donar començar la reunió pròpia de la Comissió Inspectorial on es va repassar la redacció final als Estatuts que totes les Germandats i Confraries Salesianes de la Inspectoria s’han adherit.

Es van tractar altres temes d’importància i es va posar data per a la següent reunió.

Per finalitzar la visita, es va assistir a l’Eucaristia a la Hermandad del Prendimiento, en la Celebració del Triduu a Nuestra Señora de la Piedad.

«Una jornada llarga però molt profitosa on sempre ha estat present Ella donant-nos forces per assumir el repte d’estar al servei de les Germandats i Confraries Salesianes i poder programar amb il·lusió tot el que està per arribar», compartien des de la comissió inspectorial a l’concloure el trobada.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...