El Colegio Mayor San Juan Bosco de Sevilla celebra la 57ena entrega de les seves Beques d’Honor

18 mayo 2021

Per Comunicació Social

El dissabte 15 de maig va tenir lloc al Colegio Mayor “San Juan Bosco” de Sevilla la clausura del curs acadèmic 2020-2021 i el lliurament de les Beques d’Honor de la 57ª promoció de 13 col·legials en un acte retransmès per internet per a les famílies pel compliment de les recomanacions sanitàries a causa de la pandèmia.

Així mateix, es va fer lliurament de la mateixa als il·lustres becaris d’honor entre els quals es trobaven l’inspector salesià Ángel Asurmendi, el personal de la casa -per la seva entrega i dedicació en aquest any tan complicat- i l’Arxiconfraria de Maria Auxiliadora Coronada en el 125è aniversari de la seva fundació.

 
En l’acte, es va fer també entrega del pin de plata al col·legial don Pablo Cabrera del Campo pels seus cinc anys d’estada a la casa.
 

«La nostra enhorabona a tots els distingits! Porteu-la amb orgull», compartien des de la casa.

Una casa amb 75 anys d’història

Des de l’any 1943 la Congregació dels Salesians de Sant Joan Bosco no ha deixat d’acompanyar als universitaris a Sevilla a través de la seva «Casa» amb un primer grup d’universitaris que van viure a la casa salesiana de San Benito de Calatrava al centre de Sevilla mentre es construïa l’edifici actual al costat del carrer Arroyo. La paraula «Casa» no és un recurs metafòric per als Salesians. Dir «Casa» fa referència a l’ambient especial i a l’estil educatiu que caracteritza la labor.

Els Salesians segueixen avui endavant en el seu treball d'»acompanyar» i afavorir el desenvolupament integral dels universitaris amb la finalitat de seguir, fidels als seu orígens, millorant la societat a través de la seva dedicació educativa i evangelitzadora de la joventut. Tots els anys, a l’inici del curs acadèmic el Colegio Mayor San Juan Bosco s’obre a més d’un centenar d’universitaris disposats a viure una experiència de formació, amistat i companyerisme. Els Salesians fan any rere any tot el possible perquè es compleixin els objectius educatius i pastorals de la seva missió amb els joves: formar bons cristians i honrats ciutadans a través d’una metodologia pròpia anomenada «Sistema Preventiu».

Al llarg de les seves set dècades d’existència, el Mayor San Juan Bosco ha contribuït a enriquir la vida política, acadèmica, religiosa, cultural i social amb els seus antics col·legials,que han ocupat responsabilitats de grau màxim. Ells són el signe evident dels valors personificats que Sant Joan Bosco va treballar amb els joves i que els seus Salesians segueixen desenvolupant.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...