El Círculo Mágico Internacional Don Bosco llança un concurs de ‘Magia con Mensaje’

19 enero 2021

Per Salesians Comunicació.

El Círculo Mágico Internacional Don Bosco ha llançat un concurs de jocs de màgia amb valors educatius com l’alegria, la confiança, l’amistat, la fidelitat, la caritat, la fe o, com ells diuen,  ‘magia con mensaje’.

La durada del joc ha de ser de 15 segons a 1 minut. S’ha d’enregistrar en vídeo i pujar-se a la plataforma Tik Tok. Per tant s’ha d’ajustar a la part tècnica de l’aplicació. Es valorarà la qualitat del vídeo, l’execució del joc, així com la integració entre el joc de màgia i el missatge que es vol transmetre.

No està permès l’ús de trucs de càmera ni de col·laboració. Es considera legítim l’ús de talls en el vídeo, així com altres tractaments de postproducció, sempre que no formin part del secret del joc de màgia.

Els vídeos presentats passaran una selecció prèvia de mínims de qualitat abans de la seva publicació en el compte oficial.

Els premis s’atorgaran als trucs més votats pel públic, al millor efecte màgic, al millor missatge, al millor missatge i millor efecte: «Gran Premi»

El període per enviar els vídeos finalitzarà a les 23: 59h (hora espanyola) dia 26 de gener 2021.

El jurat està compost per mags de reconegut prestigi com Paco Agrado, Daniel K, Juan Colás, Christian Magritte o Juan Luis Rubiales.

Sobre el Círculo Mágico Internacional Don Bosco
 
 
 
 
El CMIDB és un moviment vinculat a la Pastoral Juvenil dels Salesians, que neix a Espanya, i està present en diversos països. Tot va començar amb Sant Joan Bosco, quan sent un jove sacerdot era capaç de sorprendre i guanyar-se la simpatia dels joves més distants i conflictius de la societat torinesa, a Itàlia. La il·lusió provocada per uns senzills però atraients jocs de prestidigitació portaven l’esperança de sentir-se estimats, aprendre un ofici i trobar una feina digna, sabent-se acompanyats per un veritable pare, mestre, mag i amic.
 
A Espanya, va ser l’any 1992, quan un deixeble de Sant Joan Bosco, el «Mago Luna» va sortir del seu barret de copa a Sanlúcar la Mayor (Sevilla – España). Un jove amb tot just 19 anys complerts i amb desitjos de viure la seva vida a l’estil salesià volia entusiasmar als seus amics amb la Màgia. A l’poc temps van començar les gires, «Campaments Urbans», «Parròquies», «Cases d’Acollida», «La presó», «Col·legis», «Parròquies» … En la seva ment va sorgir una idea: un Cercle Màgic on amb els mateixos desitjos es pugui fer molt més.
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...