Edebé i Escoles Catòliques de Madrid faran el 20 d’octubre un taller virtual per acompanyar els centres en la seva transformació digital

5 octubre 2020

Per Edebé

L’escola ha obert de nou les aules en el que serà el curs acadèmic més incert i atípic de la seva història. L’esforç de tots els agents implicats està fent possible que la tan desitjat trobada d’alumnes i professors sigui una realitat. Però el record dels sis mesos de confinament segueix molt vigent i també l’alternativa essencial que han prestat els continguts i eines digitals.

El recent estudi de «Tendències Metodològiques – Transformació digital a l’aula», dut a terme per Edebé amb la col·laboració de 256 centres d’Escoles Catòliques de Madrid confirma, en línies generals, com es consolida el procés. La transformació digital és una realitat als centres, si bé es tracta més d’un procés en marxa i en vies de desenvolupament que d’un model assentat i clarament consolidat.

20 d’octubre, taller virtual per acompanyar la transformació digital de centres

Amb aquest objectiu i fruit d’l’acord de col·laboració que Edebé manté des de fa anys amb ECM, el 20 d’octubre tindrà lloc un taller d’acompanyament de transformació digital adreçat als centres associats. La jornada permetrà una anàlisi i diagnòstic de necessitats i com es pot dur a terme el procés amb les màximes garanties i suport.

El taller oferirà a tots els participants processos d’adaptació senzills, personalitzats i pràctics en els quals se’ls acompanyarà de principi a fi. La jornada serà de 16:00 a 19:00 hores i es realitzarà en format de participació en línia per als assistents.

Des de la divisió digital de el Grup Edebé, edebédigital, volem compartir la nostra experiència i lideratge per contribuir a la millora dels processos educatius des d’una perspectiva tecnològica. Amb els últims acords aconseguits amb els nostres partners, les eines d’avantguarda estan a l’abast de la comunitat educativa i l’objectiu és que cada escola les s’adeqüi a la seva realitat per desenvolupar processos de canvi amb les millors garanties de present i futur.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...