Doraemon corre la Boscocarrera

19 juny 2020

Per Salesians Úbeda

El projecte “Doraemon corre la Boscocarrera” ha estat seleccionat com a finalista a nivell andalús i guanyador a nivell provincial en la IV Edición de los Premios Vida Sana.

Aquests premis, duts a terme per la Fundación Caser, en col·laboració amb la Junta d’Andalusia, tenen com a objectiu fomentar i impulsar accions de promoció de la salut i hàbits saludables en Centres Educatius d’Andalusia, dins del programa “Creciendo en Salud”.

Aquest projecte gamificat, centrat en un aprenentatge-servei, ha consistit en ajudar Doraemon a estar en forma per poder disputar la nostra Boscocarrera Solidària, al mateix temps que adquirien hàbits de pràctica esportiva, alimentació saludable, higiene i reciclatge.

Per establir els premis, el Jurat Autonòmic, va seleccionar un projecte guanyador i posteriorment, un projecte finalista per província, d’entre els 102 presentats a nivell andalús, sent “Doraemon corre la Boscocarrera” de Col·legi Salesià Santo Domingo Savio d’Úbeda, el seleccionat per la província de Jaén, pel seu iimpacte i promoció dels hàbits de vida saludables entre els joves.

També et pot interessar …

“És hora del Capítol General 28”

“És hora del Capítol General 28”

En el document “Reflexions post-capitulars”, que el Rector Major D. Ángel Fernández Artime va lliurar a la Congregació, s’hi mostra en diferents entregues en vídeo les Línies Programàtiques.