Don Bosco sona en totes les plataformes digitals

30 enero 2021

Per Salesians Comunicació

«¡San Juan Bosco! ¡Bienvenido!», així començava la cançó que et va atrapar amb motiu de la visita de les relíquies del sant salesià i que la seva melodia encara entones si recordes el seu ritme.

«Don Bosco, a l’urna del bicentenari que va recórrer el món sencer, estava a punt d’arribar a la Inspectoria Salesiana de Sevilla, volien rebre’l amb molta alegria. I entre les moltes coses que van realitzar va ser aquest himne», comparteix el salesià Sergio Codera , autor de la lletra i música, sobre l’origen d’un tema que ha superat 1 milió de visites a Youtube i que, des d’aquest mes de gener, també està disponible a totes les plataformes digitals.

«Posteriorment es va usar en trobades internacionals del MJS arribant a ser així un dels més populars de Don Bosco», recorda el salesià sobre aquest himne que va comptar amb els arrenjaments i base Instrumental d’Emilio Morales, juntament amb les veus dels joves del cor de Salesians Trinidad, coordinats per Rafa Cazorla.

«A més de començar a viralizarse a xarxes socials com TikTok, ara pot escoltar-se a Spotify, Apple Music, i moltes més», comparteix Sergio sobre un tema que va tenir una gran acollida des del seu llançament i que ha arribat a nombrosos països del món amb diferents adaptacions.

Música Salesiana per celebrar la festa de Sant Joan Bosco
 
 
De l’himne ¡Bienvenido, Don Bosco! a les creacions més recents que animen a viure aquest mes de gener amb alegria. Carlos M. Voces publicava fa poc el seu disc “Con Alegría-Missa” i s’ha tornat a donar difusió als treballs “Don Bosco, tu sueño” y “Gracias por contar conmigo”.

Aquests dos projectes musicals es van editar l’any en què es va celebrar el bicentenari del naixement de Don Bosco. Des de la delegació de comunicació s’ha proposat aquesta nova difusió a través de la pàgina web de salesianos.es i en la pàgina conoceadonbosco.com.

“Gràcies per comptar amb mi”

És un treball musical del salesià Antonio Pecharromán. Consta d’11 temes per celebrar la missa al voltant de Don Bosco. Editat per la inspectoria Salesians Santiago el Mayor que, com diu el mateix autor: » Va donar suport des del primer moment a la idea de gravar aquesta missa com a testimoni sonor del bicentenari del naixement de Don Bosco».

En aquesta setmana en què en molts llocs s’està celebrant la Festa de Don Bosco d’una manera diferent, els salesians ofereixen la possibilitat de tornar a cantar i tocar aquestes cançons posant a disposició el públic els temes i les partitures.

Més que un disc

“Don Bosco, tu sueño”, és quelcom més que un disc, és un treball musical realitzat com a material educativo-pastoral. El seu objectiu és donar a conèixer i difondre la figura de Don Bosco. Per això, i acompanyant les cançons, s’ofereixen materials per treballar en tutories, catequesi o grups.

A través de la música seguir compartint somnis amb aquell que va fer de la seva vida un somni per a tots: Sant Joan Bosco.

Con Alegría-Missa

Disc del salesià i músic Carlos M. Voces, que com ell mateix diu neix amb «la intenció d’oferir una eina per a tants joves i comunitats que troben a faltar algun tipus d’animació en les seves celebracions».

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...