«Déu no es deixa vèncer en la generositat»

28 diciembre 2020

Per ANS 

El passat 8 de desembre, data molt estimada pels salesians perquè indica l’inici de l’obra de Don Bosco a favor dels joves abandonats, el Rector Major, el pare Ángel Fernández Artime ha fet una crida convidant els salesians a discernir si estan disposats a posar-se a la seva disposició com a missioners ad gentes, ad exteros, ad vitam a tot el món.

El pare Ángel Fernández Artime va destacar que, si no fos per l’esperit missioner de Don Bosco i la generositat missionera dels primers salesians, avui els salesians probablement serien només una petita Congregació amb pocs membres a Itàlia. Gràcies a l’esperit missioner de Don Bosco, els salesians avui continuen la seva missió com a «testimonis-signes» de l’amor salvador de Déu pels joves pobres i marginats, en els més diversos contextos culturals i religiosos, a 134 països.

Amb aquesta crida el Rector Major convida a tots els salesians de totes les Províncies del món a reviure la generositat i vitalitat missionera dels inicis de la Congregació, i a respondre a les necessitats missioneres de la Congregació, en particular:

– en la presència a l’Amazònia i en algunes fronteres missioneres d’Amèrica Llatina;

– en la presència salesiana al servei dels refugiats i en les noves fronteres d’Àfrica;

– a Lituània, Bulgària i en les altres noves fronteres del Projecte Europa;

– a l’Azerbadjan, Laos, Nepal, Mongòlia, Yakutia;

– en les nombroses presències a les illes d’Oceania.

El Rector Major escriu en la seva crida missionera: «Tinguem present que Déu no es deixa vèncer en la generositat. Certament, una major generositat missionera despertarà una renovada vitalitat en la Inspectoria i, si Déu vol, també noves vocacions per reemplaçar als que marxenr a les missions «.

La carta de la cridaa missionera del Rector Major està disponible, en diversos idiomes, en els annexos a peu de pàgina.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...