Destacada participació de Salesians Úbeda en les IV Miniolimpíades Escolars Andaluses

21 mayo 2021

Per Comunicació Úbeda | Fotos Úbeda Deportiva
 

Les Miniolimpíades Escolars Andaluses van celebrar a Sevilla la seva quarta edició amb la participació de 168 escolars i professors de 14 escoles finalistes provinents de diferents punts d’Andalusia al costat de mig centenar de tècnics de les set federacions andaluses col·laboradores.

Del 17 al 20 de maig va tenir lloc aquesta activitat esportivo-educativa, organitzada per la Fundación Andalucía Olímpica de la Conselleria d’Educació i Esport i dirigida als centres d’educació primària que han efectuat un millor desenvolupament del programa Olimpisme a l’Escola durant l’últim curs.

Les localitats de Dos Hermanas, La Rinconada i Alcalá de Guadaíra van acollir les diferents competicions en què el Col·legi Salesià Santo Domingo Savio d’Úbeda va finalitzar en el tercer lloc, obtenint el Premi Hèracles.

El centre educatiu d’Úbeda va obtenir un total de 72 punts, només per sota del CEIP Manuel Siurot de La Palma del Condado (80 punts) i del CEIP Ciudad de Jerez (87 puntos). Els esports inclosos en aquesta quarta edició han estat mini tennis, minibàsquet, lluita, remoergòmetre, boccia, rugbi tag i track’athlon.

Les Miniolimpíades 2021 compten amb el suport de la Conselleria d’Educació i Esport de la Junta d’Andalusia -a través de l’Empresa Pública de Turisme i Esport a Andalusia i el Centre Andalús de Medicina de l’Esport- i les entitats privades Fundación Cajasol, Coca-Cola European Partners i ONCE, així com amb la col·laboració de la Fundación MAS, la Federació Andalusa d’Atletisme, la Federació Andalusa de Bàsquet, la Federació Andalusa d’Esports per a Persones amb Paràlisi Cerebral, la Federació Andalusa de Lluita, la Federació Andalusa de Rem, la Federació Andalusa de Rugby, la Federació Andalusa de Tennis, l’Ajuntament de Dos Hermanas, l’Ajuntament de La Rinconada, l’Ajuntament d’Alcalá de Guadaíra i l’Asociación Ruaruido.

També et pot interessar …