Comunicació salesiana, per i per als joves

23 septiembre 2021

Per Salesians Comunicació.

La Delegació de Comunicació, dins de la programació desenvolupada per al curs 2021-2022, ha celebrat la seva trobada en línia conjunta d’inici de curs amb els delegats locals de comunicació de les diferents cases de la inspectoria i els referents de comunicació d’entitats salesianes, amb presència activa de les Federacions de Centres Juvenils, Plataformes Socials, ONGD, Edebé, entre d’altres.

Sota el lema ‘Ens mou l’Esperança’ l’equip de comunicació, coordinat pel delegat inspectorial, Carlos Martín, ha compartit algunes claus estratègiques per seguir donant passos en el treball en xarxa i ha posat en comú els objectius que serveixen com a full de ruta d’aquesta àrea estratègica de la Congregació.

Des de l'»Apostar per una ‘comunicació de l’Esperança’ amb el protagonisme juvenil com a principal senya d’identitat i focalitzada en les bones causes» ha nascut el moment central de la trobada que ha girat sobre tres eixos: Com arribar als joves amb la comunicació? Com implicar-los en els equips locals? Quines propostes de noves iniciatives conjuntes es poden posar en marxa?

Més de mig centenar de responsables de comunicació han compartit les seves experiències i projectat en comú per trobar noves formes d’arribar a un veritable i renovat protagonisme juvenil en la comunicació, a més de revisar els 50 ítems per a una millora de la comunicació local i valorar les necessitats locals de comunicació.

Entre altres informacions s’ha presentat el pla de formació per al curs actual, i compartit informacions d’interès sobre campanyes comunes i la VIII Jornada de Comunicació de febrer de 2022.

Pots visitar l’apartat web de la Delegació de Comunicació https://www.salesianos.edu/comunicacion/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...