Compte enrere per la III trobada inspectorial de Centres Juvenils

18 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

Ha arrencat el temps de Quaresma amb l’anunci del llançament de la III trobada inspectorial de Centres Juvenils que tindrà lloc el 13 de març. Una cita que tindrà com a nucli central la presentació del nou Document Marc pel qual s’estableix la identitat i organització d’aquest ambient a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

 

«Tot i que el format d’aquesta edició és on-line creiem que la situació ens permet millorar en el nombre de participants», comparteixen des de la comissió inspectorial sobre una trobada en la qual podran assistir tres representants per cada centre juvenil integrats pel salesià animador/titular del centre juvenil, la persona jove que exerceix les funcions de presidència o coordinació general al costat d’un jove animador que encara no hagi assumit responsabilitats de gestió o coordinació.

Per a fer-ho es comptarà amb el següent programa:

09’45h Acollida

10’00h Acte inaugural:

  • Salutació de l’Inspector.
  • Coordinador Nacional de CCJJ i Presidenta Confe.
  • Oració.

10’20h Bloc I: Presentació i situació dels CCJJ.

11’40h Descans.

12’00h Bloc II: Presentació Document Marc.

13’30h Fi de la primera part.

16’00h Dinàmica (bloc I).

16’15h Bloc II: Iniciar el Projecte Inspectorial per a 2 anys.

17’30h Descans.

17’45h Bloc III: continuació.

18’30h Bona tarda i cloenda de la trobada.

 
La inscripció es podrà dur a terme a través del formulari fins al 5 de març.
Els Centres Juvenils Salesians
 

Don Bosco va ser capaç de captar la intuïció d’altres sants i educadors cristians de la seva època amb l’Oratori de Valdocco.

Avui els Salesians actualitzen la seva intuïció i compromís amb els Centres Juvenils Salesians des d’on s’ha treballat per configurar estructures d’educació en el lleure, d’àmplia convocatòria, capaços d’interessar als joves i d’implicar-los en el desenvolupament del seu propi creixement personal. A més, aquest espai és el lloc on els animadors es converteixen en joves educadors i evangelitzadors d’altres joves.

En aquest camí ha estat de gran ajuda i estímul la Proposta Educativa dels Esplais i Centres Juvenils Salesians que, des de la seva publicació al març de 1988, ha afavorit un procés de convergència entre les diverses realitats d’Esplais i Centres Juvenils distribuïts per tot el territori .

A la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora l’aposta pel voluntariat, el protagonisme i la participació juvenil són senyal d’identitat i defineixen la manera de ser i de fer dels Centres Juvenils.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...