¡Sempre alegres!

Trobada d’Amics

Realitzem tres tipus d’activitats, activitats de secció, que es realitzen entre el Divendres a la nit per als majors, i el Dissabte a la vesprada per als xicotets, tallers (musical, cor, tècnica i escola de teatre) i activitats generals que es realitzen en dates destacades totes les seccions del centre juvenil  (festa d’inici, activitat de nadal,  trobacampada, party bosco, aniversari benèfic).

  • Festa d’inici; Setembre
  • Activitat de Nadal; Desembre (meitat)
  • Trobacampada; Desembre a finals (26,27,28)
  • Party Bosco; Gener (últim finde)
  • Compleix benèfic (Abril)

 

Nª destinataris

Edats destinataris

Nª animadors

Edats animadors

Activitats de secció i tallers totes les setmanes, i en el cas d'activitats generals quan correspon...

Moments destacats del curs

  • Celebració del dia de Maria Auxiliadora, on tots els ambients de la casa Salesiana s’ajunten per a menjar la tradicional paella. Al matí el boscos prepara tornejos, el centre juvenil dinamitza el matí amb jocs, i a la vesprada representació del musical de Trobada, entre moltes altres coses que es fan aqueix dia.

     

    Compleix benèfic; Passar el dia amb les famílies, on es fan diferents activitats tipus fira, i els diners que es recapta, es dóna a un projecte. (Poc puc explicar ací… El compleix benèfic és nou d’enguany i no es va arribar ni a explicar pel tema del COVID19)

Moments de trobada amb la resta de la casa salesiana

Això t’ho separe en dos, a nivell de monitors, trobem dues grans activitats; el cap de setmana de monitors de la Federació Maín i el Campobosco.

I com a activitats dirigides a destinataris, el Chiquibosco per a tota EP, Marchabosco de la Federació i marchabosco inspectorial.

 

Un desig per al futur de centre juvenil

Saber adaptar-nos a la situació que estem vivint, per a poder tornar a gaudir de l’educació en el temps lliure amb les nostres famílies i destinataris i continuar creixent.