¡Siempre alegres!

CJ Amics – Valencia

Activitats: Lleure educatiu infantil i juvenil en el temps de lleure. Realitzem activitats de tipus gynkanas, fires, detectivescos, shows … així com moments formatius específics per a cada edat. A la normalitat del nostre centre juvenil, a més de moments per generacions i colors oferim tallers d’esports, audiovisual, dansa i teatre amb els quals seguir educant els destinataris en un àmbit diferent. Aquest any no hi haurà aquests tallers com a tal però sí es realitzaran activitats temàtiques de cada taller per a les diferents edats cada tarda. A més, realitzem convivències i campaments (activitat estrella del centre juvenil), encara que aquest curs no sabem encara fins a quin punt podran arribar a desenvolupar-se.

 

Periodicitat: Aquest any, donades les circumstàncies, cada dissabte (verona i units) i diumenge (blamazu), a excepció de ponts o caps de setmana en què hi hagi activitats puntuals destinades a la formació d’animadors o nivell inspectorial o de l’obra salesiana

Nª destinataris

Edats dels destinataris

Nª animadors

Edat dels animadors

Momentos destacados

Moments de trobada amb la resta de la casa salesiana:

Dia de la CEP (comunitat educativa i pastoral), en el qual cada part de l’obra assumeix una tasca i se celebra un dia en comunitat, tots junts.

Amicscup: dia de jornades esportives que s’organitza des del centre juvenil (encara que no tots els anys) i a la qual estan convidats a participar totes les famílies i ambients de l’obra que vulguin per jugar per una causa solidària.

Momentos de encuentro con la presencia salesiana

són oracions que es realitzen un cop al mes i la preparació l’assumeix un ambient cada vegada. En elles estem tots convidats a participar i viure la fe en comunitat.

Que puguem seguir portant l’esperit de Don Bosco a tots els cors i que, sense pandèmia o amb ella, el centre juvenil sigui sent una part activa en la vida dels nostres destinataris i animadors.