¡Siempre alegres!

CJ Don Bosco Villena (CJDB)

Es divideixen en 4 sectors. Preju1, preju2, Jub i JuB72 2 Bach. En tots els sectors la tarda es divideix en 2 parts. Un moment de grup o formatiu per parlar de les seves inquietuds o de temes que ens preocupen a tots però que pel ritme frenètic de vida que portem no ens parem a pensar; i l’altra part són jocs i activitats pròpiament dites. A més, es realitzen nombrosos tallers com a activitats extra com ara l’Aire Lliure, Musical, Cor, Taller Friki i Expressió artística.

Nª destinatarios

Edades destinatarios

Nª animadores

Edades animadores

Momentos destacados

Acampada conjunta de prejus: barregem els grups de diferents edats des de 4rt a 1 er d’ ESO i ens quedem a l’escola fent una acampada temàtica.

Campament d’estiu: l’activitat per excel·lència, ja que es gaudeix de la tranquil·litat dels Pirineus i del sentiment de família que es crea.

Dia de Centre: Un dia sencer a porta tancada en el qual es realitzen tornejos d’esports, festival de música …

Momentos de encuentro con la presencia salesiana

Dia de Don Bosco per estar amb tota la casa salesiana de Villena.

CampoBosco com a lloc de trobada amb altres centres juvenils de la Comunitat Valenciana.

Marchabosco i acampada ADS: els destinataris es barregen amb destinataris d’altres centres juvenils i és una gran oportunitat per conèixer gent nova.

Un deseo para el futuro

Que malgrat el temps que ens està tocant viure, siguem capaços d’educar en valors i contagiem alegria i somriures a tots els nostres destinataris i destinatàries.