Celebrada la reunió conjunta dels equips de Comunicació i d’Animació Missionera de la Regió Mediterrània

2 noviembre 2021

Per ANS

Durant els dies 27 i 28 d’octubre es va realitzar en format online la trobada entre els equips de Comunicació i d’Animació Missionera de la Regió Mediterrània -que inclou les Inspectories Salesianes d’Itàlia, Espanya, Portugal i Orient Mitjà-, en presència dels Consellers Generals dels dos sectors, Gildàsio Mendes i Alfred Maravilla.

El primer dia va servir com a moment de coneixement mutu entre els participants, reforçat pel treball en grups mixts sobre els documents presentats pels dos consellers. Gildàsio Mendes va aprofundir sobre com comunicar Crist avui en una societat complexa i tractant d’anar més enllà dels esquemes imposats. Posar èmfasi en l’art, la pintura, el teatre, i no només en el món digital, fou una de les moltes idees i significats que va oferir. Per la seva part, Alfred Maravilla es va centrar en la connexió amb la mentalitat dels mil·lennistes i de la «Generació Z».

En el segon dia es va deixar espai de treball als grups i a les Inspectories d’origen. Cada grup de Comunicació i d’Animació Missionera va compartir primer allò que els va impactar més dels documents presentats el dia anterior i les bones pràctiques que ja s’han desenvolupat en les seves respectives realitats. La segona part del treball en grup, en canvi, va estar centrada en la col·laboració dels responsables de Comunicació i d’Animació Missionera, aquesta vegada dividits per inspectories d’origen. Els temes de debat foren sobre com donar seguiment al treball comú iniciat en aquesta trobada, quins són els punts per a compartir i quins obstacles cal superar si es pensa en un possible camí per a fer junts.

Amb la salutació i l’agraïment dels dos Consellers Generals i la benedicció del Rector de la Basílica de Maria Auxiliadora de Torí, Michele Viviano, connectat des de dita ciutat, va cloure la primera trobada que va marcar un camí comú entre els dos sectors de la Regió.
.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...