Cartes d’ànim per a infants hospitalitzats i ancians en residències

28 diciembre 2020

Els estudiants de primària de l’escola Salesians San Juan Bosco de Granada han volgut tenir un bonic detall dins d’una iniciativa nadalenca proposada pel centre. Els professors van animar els alumnes perquè escrivissin missatges d’ànims als infants que lamentablement per diverses causes es troben hospitalitzats en aquestes dates tan assenyalades.

Nens, nenes i les seves famílies han acollit amb afecte aquesta iniciativa i han posat tot el seu cor en les cartes que han rebut tots els petits hospitalitzats a l’àrea Materno Infantil de l’ Hospital Universitario Virgen de las Nieves de Granada.

D’altra banda, Salesians Huesca, conjuntament amb unes altres 7 escoles de la província, han omplert amb els seus missatges les Caixes de Paraules  Màgiques de les residències. Aquesta iniciativa pretén que els avis se sentin menys sols i renovin les seves il·lusions en aquestes festes.

Es tracta d’una iniciativa del Govern d’Aragó per fer arribar a la gent gran que passen el Nadal a les residències missatges plens de positivitat i alegria, que puguin animar una mica aquests dies difícils. Salesians Huesca ha lliurat els seus missatges d’ànim a la residència Safa, que han acollit amb molta alegria les paraules d’afecte.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...