Bosco Global publica la seva memòria d’activitats de l’any 2020

2 julio 2021

Bosco Global acaba de publicar la seva memòria d’activitats de l’any 2020. Es tracta, com en tantes altres entitats, d’un resum anual marcat per la pandèmia, que va obligar a canviar la forma de treballar: modificar i replantejar els projectes en curs, així com activitats, formes d’interactuar i, sobretot, fer de la creativitat la millor eina per seguir donant resposta a la missió.

Ángel Asurmendi, president de Bosco Global i provincial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, lloa en el seu missatge tota la positivitat que ha emergit a molts llocs del món. «En aquest any el sentiment de vulnerabilitat que hem experimentat ens ha permès empatitzar amb el proïsme. S’ha predicat amb l’exemple de la Solidaritat Global, entesa com el millor remei per la desigualtat «, compartia.

L’ONGD salesiana ha aconseguit en l’any 2020, entre d’altres fites:

  • Millorar les oportunitats de milers de joves en països empobrits;
  • Col·laborar en el projecte d’emergència impulsat per la Família Salesiana a nivell mundial en benefici de les persones damnificades per la COVID-19;
  • Iniciar diversos projectes d’Educació per al Desenvolupament i Cooperació Internacional;
  • Impartir nombroses sessions de formació del voluntariat;
  • Obrir noves delegacions locals;
  • Realitzar la 1a Cursa per la Solidaritat Global

 

«Des de Bosco Global agraïm la participació de totes les persones de les Cases Salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora que participen i col·laboren amb Bosco Global: voluntàries, sòcies, delegacions locals … i que cada dia demostren el seu compromís per la solidaritat global», compartien des de l’entitat com a resum al compartit durant dotze mesos que passaran a la història.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...