Avís legal

Avís legal

a present Web, a efectes de donar compliment a l’article 10 de la Llei de Servei Socials de la Informació i el Comerç Electrònic, és propietat de la Inspectoria SALESIANA MARIA AUXILIADORA, amb CIF R4100020I i domicili social al c/salesianos 3 A, 41008 Sevilla, el telèfon de contacte és el  954 42 68 12 i el correu de contacte protecciondatos@salesianos.edu

A la pàgina principal, a través del menú principal, pots conèixer més sobre nosaltres i les nostres activitats.

Quan accedeix a la pàgina web hi accedeix amb les condicions que s’han manifestat en aquest avís i en la política de privacitat. El web pot estar subjecta a canvis, de manera que aquestes polítiques poden canviar o ser versions modificades sense previ avís, a l’objecte de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny de la pàgina web, per aquest motiu és necessari que llegeixi el seu contingut a l’accedir.

La informació personal que a la web es recull serà gestionada segons s’explica en la política de privacitat i aplicant les mesures de seguretat obligatòries que impedeixin el seu accés o ús indegut, manipulació o pèrdua de dades.

La INSPECTORIA SALESIANA MARIA AUXILIADORA es reserva el dret a denegar l’accés als serveis oferts al portal quan l’usuari no accepti o incompleixi les condicions d’ús descrites en les seves polítiques. També podrà exercir totes les accions civils i penals que puguin correspondre en dret per l’incompliment o l’ús indegut del portal per part de tercer. La INSPECTORIA SALESIANA MARIA AUXILIADORA es reserva en qualsevol moment el dret a modificar les condicions aquí determinades per altres que només seran vigents quan estigui degudament publicada.

No ens fem responsable de la legalitat i continguts d’altres llocs web de tercers vinculats o enllaçats al nostre web. Des d’aquesta web podran realitzar-se enllaços a altres pàgines no gestionades pel prestador de serveis de programació, creació i disseny web, declinant per tant qualsevol responsabilitat en l’accés a aquestes pàgines de tercers.

No som doncs responsable de l’absència d’informació de la cessió a aquest portal o d’incompliments inicials dels responsables del tractament de dades en origen. Tampoc som responsables de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit que tercers puguin donar a la informació gràfica i audiovisual continguda al web.

Propietat intel·lectual

Els logotips, marques, o signes que identifiquen INSPECTORIA SALESIANA MARIA AUXILIADORA no suposen que siguin de lliure disposició pel sol fet d’accedir al web, per aquest motiu no hi ha drets dels usuaris sobre aquests ni sobre els continguts que es recullen, ja que poden ser propietat intel·lectual, bé de la propietària, bé de tercers que han autoritzat el seu ús, a qui correspon l’exercir la seva explotació reproducció i distribució.

Qualsevol reclamació que pogués suscitar-se de l’acompliment i aplicació d’aquest avís legal es sotmet a la jurisdicció dels tribunals de Sevilla, renunciant a un altre fur que pogués correspondre.