Arriba la setena edició dels Premis Aprenentatge-Servei

15 abril 2021

Per edebé

En les actuals circumstàncies de pandèmia per la COVID-19, creiem més que mai que és important donar a conèixer experiències d’aprenentatge-servei (ApS) que promoguin noves actituds i canvis en la nostra societat.

Des del 14 d’abril fins al 30 de setembre de 2021, a través de la web dels Premis ApS, els centres d’Educació Infantil i Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials que estan desenvolupant pràctiques d’ApS, podran presentar els seus projectes i optar als diferents premis.

La metodologia ApS permet a nenes, nens i joves aprendre mentre realitzen un servei a la comunitat; enfortir coneixements i habilitats, i contribuir a afermar valors socials.

Els Premis ApS tenen com a objectiu incentivar projectes tan diversos com els hàbits saludables i el medi ambient, la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual o l’equitat de gènere.

Així mateix, de manera excepcional i atenent a la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, en aquesta convocatòria s’acceptaran projectes de dos cursos acadèmics consecutius:

  • Projectes d’ApS finalitzats en el curs 2019-2020, tot i que ja s’han presentat a la convocatòria de l’any passat.
  • Projectes d’ApS finalitzats en el curs 2020-2021.

Bases convocatòria 2021

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.