Arriba la 23a edició del Torneig de Bàsquet U16 Villa de La Orotava

22 septiembre 2021

Per Comunicació Social

Després d’un any d’aturada, obligats per la pandèmia de la Covid-19, el 23è Torneig Internacional de Bàsquet U16 Villa de La Orotava torna amb la mateixa força de sempre a les pistes de Salesians La Orotava.

El Club Baloncesto San Isidro organitza, del 23 al 26 de setembre, una edició de luxe on el nivell i la qualitat dels jugadors menors de setze anys faran les delícies dels aficionats a l’esport de la cistella.

En aquesta ocasió, hi haurà algunes restriccions, pel que fa a accessos i aforaments, per complir amb totes les normatives referents a la pandèmia, però tot i així, l’#U16Orotava2021 promet ser un espectacle del bàsquet de pedrera, gràcies a la presència de vuit grans equips:

Real Madrid, Valencia Basket i CB Canarias són pedreres dels equips semifinalistes de la Lliga ACB i la Supercopa Endesa 2021. L’ Alba de Berlín és un club històric d’Alemanya i del bàsquet europeu. Des d’Itàlia, Orange Basket Bassano, i des dels Estats Units, Strength NMotion. Dues acadèmies de bàsquet que aspiren a tot. Un fix en aquest torneig és el Canterbury School, equip de Gran Canària que sempre competeix i mai defrauda. I finalment, el Club Baloncesto San Isidro, que arriba carregat d’il·lusió per exercir com un gran amfitrió.

Un any més, el millor bàsquet internacional de la categoria cadet es dóna cita a les pistes del Col·legi Salesians San isidro de La Orotava. Podràs seguir en directe tots els partits a través les retransmissions en línia. A més, ja està disponible l’App “Afición” per seguir el XXIII Torneig Internacional #U16OROTAVA2021, disponible a Android i a IOS totalment gratuït.

🤖 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.indalweb.aficionGESDEPORTIVA

🍏 Apple: https://apps.apple.com/es/app/afici%C3%B3n-gesdeportiva/id1582764493

Amb aquesta aplicació, els aficionats podran:

⛹️‍♀️ Afegir equips i jugadors a favorits per seguir les seves estadístiques.
🏅 Veure resultats i classificacions dels equips.
🎬 Seguiment de les trobades en viu de les competicions on juguen els teus equips favorits, amb informació com: estadístiques, millors jugadors, mapa de tir, comparativa, …
⏰📲 Notificacions de canvi de data o ubicació de la trobada, inici de partit i cap de partit.
📊 Informació estadística de l’última jornada dels teus jugadors i la competició i categoria en la qual juguen.

Te’l perdràs?

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...