Alumnes de Salesians Monzón fabriquen 4 porteries per als camps de futbol municipals

28 septiembre 2020

Per Diario Alto Aragón

A petició del Servei Municipal d’Activitat Física i Esport (SMAFD) de l’Ajuntament de Monzón, els alumnes del grau mitjà de Mecanització de l’escola salesiana Domingo Savio han fabricat 4 porteries de futbol 7 per a les instal·lacions esportives municipals.

El regidor d’Esports, Eliseo Martín, i el director de l’escola salesiana Domingo Savio, Eloy Suils, han assistit al lliurament, per part de l’alumnat i el professorat, d’aquests elements esportius la fabricació va començar el passat curs però que no va poder concloure a conseqüència de la pandèmia. Ara, en la tornada a les aules, els estudiants d’aquest grau han finalitzat el projecte.

Aquesta col·laboració va néixer de la necessitat del SMAFD de comptar amb porteries de futbol 7 en diferents moments de l’any, principalment per als tornejos que acull la ciutat. El regidor d’Esports, Eliseo Martín, agraeix a l’equip docent i a l’alumnat el seu treball i la bona acollida de el projecte, «que van acceptar de seguida» i considera que les quatre porteries «donaran un bon servei a les instal·lacions esportives. Al principi es col·locaran en l’Isidro Calderón però, com són portàtils, també es podran traslladar a l’Antonio Alcubierre «.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...