Alumnat de Salesians Triana debaten sobre com actuar davant els prejudicis i la importància del treball cooperatiu

21 diciembre 2021

Per Bosco Global

Els dies i 15 i 16 de desembre es va compartir, a la seu de Bosco Global a Sevilla, el Taller “Ciudad prosocial” amb alumnat de batxillerat i cicles formatius del col·legi salesià San Pedro de Triana (Sevilla).

A través d’una activitat pràctica els nois i noies participants van poder debatre sobre la importància de tenir en compte els prejudicis, la necessitat de replantejar-se com actuar-hi i la importància del treball cooperatiu.

En la posada en comú, David Sevillano, alumne de Cicles Formatius, va destacar que el taller el va ajudar a pensar que “és millor acompanyar que ajudar”.

A més, al taller es van presentar projectes de Cooperació internacional que Bosco Global desenvolupa a Togo i Etiòpia.

Alhora, també es va participar des de l’ONGD en una taula rodona amb alumnat de secundària. En aquesta ocasió per apropar la realitat de la feina que es fa a l’entitat salesiana i explicar què és Bosco Global. Per donar resposta a: per què és necessària?, per què es necessiten persones que hi participin i col·laborin?, per què és important la cooperació al desenvolupament?…

Ambdues intervencions s’emmarquen en les Convivències de Nadal perquè l’alumnat conegui de primera mà la feina que realitzen entitats socials i de cooperació

Des de Bosco Global s’agraeix a Salesianos Triana l’oportunitat de participar un any més en aquesta activitat que enguany es va poder fer de nou presencialment.

.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...