Alumnat de Salesians Sarrià beca dos joves de Zàmbia perquè puguin continuar estudiant

28 abril 2021

En el marc del projecte de solidaritat internacional «Share the light» entre l’escola i Zàmbia.

L’alumnat de primer curs del Grau Superior de Programació de la producció en fabricació mecànica ha decidit col·laborar amb el projecte de voluntariat internacional Share the Light que organitza l’escola. Els estudiants s’han sensibilitzat amb els joves menys afavorits de Mazabuca (Zàmbia) que no poden assistir a l’escola i han decidit fer una aportació econòmica per becar-ne els estudis. Segueixen els passos de l’alumnat de primer curs de Grau Mitjà de Preimpressió digital, que també va tenir aquesta iniciativa el passat mes de març.

Aquesta acció solidària de la classe S1PM, possibilitarà que Emmanuel (grau 9) i Ethiel (grau 11) tinguin la possibilitat de continuar estudiant. Els dos tenen moltes ganes d’anar a l’escola. Emmanuel somia convertir-se en enginyer i Ethiel vol ser infermera o periodista.

Aquestes serien la quarta i cinquena beca que s’està oferint des de l’escola. Moltes gràcies a tots els estudiants que estan sensibilitzats amb el projecte i participen en el programa de beques Scholarship program.

A la fotografia, es pot veure als delegats de classe amb el tutor, la coordinadora del projecte i el director de l’escola.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...