Alumnat de Salesians Mérida reparteixen missives als sanitaris

21 maig 2020

Alumnat del Col·legi Salesians de Mérida han enviat missives als sanitaris de l’Hospital de la ciutat per agrair-los el treball que estan realitzant durant la crisi sanitària creada per la pandèmia del coronavirus.

En concret, la idea va sorgir per part d’un familiar professional de la sanitat que, en col·laboració amb els tutors de 5è de Primària del centre educatiu, van decidir que tots aquells alumnes que així ho volguessin, poguessin agrair la tasca que els professionals sanitaris estan realitzant “en aquesta situació extraordinària” a través d’una carta manuscrita.

Així doncs, les cartes que van ser repartides el passat dijous 23 d’abril a l’Hospital de Mérida als sanitaris i malalts han estat “molt ben acollides” per pacients i treballadors.

Tots ells, “en un altre gest”, han enviat una resposta reconeixent dit gest i transmetent “la certesa que en un futur pròxim retornarem a poc a poc a aquest escenari de criatures a les portes dels col·legis, i la tranquil·litat que els sanitaris seguirem a la cura de la població “, informa el centre educatiu en una nota de premsa.

També et pot interessar …

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Amb aquesta finalitat sorgeix #DameLibros, el canal oficial de podcast d’Edebé que desitja apropar-se a mestres, llibreters i lectors amb el desig de consolidar una comunitat que valora i vol continuar impulsant la literatura infantil i juvenil com a eina de desenvolupament i impacte en la formació lectora dels joves.