Alumnat de Salesians Mataró fent possible un bosc net

13 abril 2021

La comissió ecologista de l’escola salesiana de Mataró (EcoSalesMat) ha volgut recordar a l’alumnat la importància de respectar el medi que ens envolta, fent una acció per conscienciar als alumnes de primer cicle de l’ESO, en el context del dia mundial dels boscos que va tenir lloc a finals de març.

Els alumnes voluntaris de 1r i 2n d’ESO van fer una batuda dels espais naturals que envolten l’escola. La unió d’esforços de tot l’alumnat, amb l’objectiu de recollir qualsevol petita o gran deixalla que embruta la natura, va ser la millor lliçó de sostenibilitat i ecologisme.

Gràcies al seu treball, s’ha contribuït a fer possible que els espais naturals de la ciutat siguin més nets, i que entre totes les persones es treballi per fer possible que siguin respectats.

També et pot interessar …

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Amb aquesta finalitat sorgeix #DameLibros, el canal oficial de podcast d’Edebé que desitja apropar-se a mestres, llibreters i lectors amb el desig de consolidar una comunitat que valora i vol continuar impulsant la literatura infantil i juvenil com a eina de desenvolupament i impacte en la formació lectora dels joves.