Visita Inspectorial a la zona nord

14 octubre 2014

L’Ángel Asurmendi coneix molt bé la casa, ja que fins la recent unificació Inspectorial era el provincial de la que s’anomenava Inspectoria Salesiana Mare de Déu de la Mercè, i que actualment correspon a  la zona nord de la nova Inspectoria Maria Auxiliadora. L’Ángel, nou Vicari Inspectorial, té ara la seva residència a Sevilla.
 
La seva visita del 6 al 10 d’octubre a Can Prats, on es troben els serveis centrals de la zona nord, ha estat un bon moment per retrobar-se amb les persones amb les qui ha compartit tant aquests últims anys.
 
En aquest context, i en representació d’en Cristóbal López, l’Ángel ha tingut l’ocasió de reunir-se personalment amb els diferents responsables d’àmbit de la zona, conèixer les seves opinions i percepcions, i tenir més elements per a reflexionar sobre la nova situació Inspectorial.
 
El divendres dia 10, es va convocar una reunió extensa amb tots els treballadors en la qual l’Ángel va comentar els fruits de la seva visita. Va llençar un missatge molt positiu sobre la nova realitat Inspectorial, sent conscient que tots els canvis comporten un cert procés d’adaptació per part de tothom.
 
En el seu discurs, va emfatitzar especialment sobre alguns dels 10 punts del document Visió 2020 de la Inspectoria Maria Auxiliadora, remarcant la importància de:
 
–   – Una Inspectoria on els religiosos i seglars comparteixin de forma corresponsable l’esperit i la missió salesiana i es formen i preparen per a la mateixa, convençuts de la validesa del nostre carisma.
 
–    – Una Inspectoria bolcada de forma decidida cap als destinataris preferencials – els joves més pobres i abandonats -, a través d’obres socials, educatives i evangelitzadores.
 
–    – Una Inspectoria que viu en Família Salesiana i l’anima i promou.
 
–    – Una Inspectoria amb un fort dinamisme espiritual i missioner, evangelitzada i evangelitzadora, amb un estil de vida motivador i una presència significativa per als joves.

 

 

També et pot interessar …