VII Trobada de Voluntariat de Solidaridad Don Bosco

27 octubre 2015

El Dissabte 17 d’octubre va tenir lloc al Col·legi Major SanJuan Bosco de Sevilla la VII Trobada de Voluntariat de l’ONGD Solidaridad Don Bosco sota el lema "Voluntariat per transformar", en què van participar voluntàries i voluntaris de Jerez de la Frontera, Badajoz, Morón de la Frontera, Palma del Río, Antequera, Córdoba, Pozoblanco, Trinidad de Sevilla i Granada.

La trobada va ser un moment per reflexionar sobre el procés que viuen els voluntaris i les voluntàries, com l’ésser voluntari / a transforma, per mitjà del compromís i del servei i implica a nivell personal, ajudant a cada dia a optar per un estil de vida més coherent i proper amb els valors de l’organització. També hi va haver moments per compartir experiències, inquietuds i el treball que es desenvolupa des de les diferents realitats de l’ONGD.

Per a totes les persones participants va ser una experiència molt enriquidora que ajuda a estrènyer més els llaços entre els voluntaris i les voluntàries de Solidaridad Don Bosco, i contagiar les ganes i les il·lusions per continuar construint cada dia un món més just i solidari.

També et pot interessar …