Una quinzena d'alumnes de Salesians Elx triomfen en el Campionat Nacional d'Handbol

13 enero 2015


Brillant, ha de ser el qualificatiu amb que es pot definir l’actuació dels quinze alumnes de Salesians Elx que han format part de les diferents categories de la Selecció  Valenciana d’Handbol en el Campionat Nacional disputat a Castelló del 2 al 7 de gener. Salesians Elx es converteix en un dels col·legis amb major aportació. Açò reflecteix el treball diari i el gran volum de jugadors que formen part de l’Escola Esportiva.

La selecció infantil masculina, que es va proclamar campiona d’Espanya i va ser invicta durant tot el campionat. El paper que van exercir els alumnes salesians Álvaro Matarredona, Carlos Pérez i Jaime Marín va resultar, segons els tècnics, clau en l’obtenció del títol.

L’equip infantil femení va obtenir un magnífic subcampionat. En l’equip es troben cinc components de l’equip del col·legi salesià: Lucía Téllez, Celia Guilabert, Paqui Meca, Stela Sevilla i Laura Javaloyes. Nerea Parras, entrenadora de l’equip salesiano, exerceix de segona entrenadora en la selecció.

Per la seua banda, l’equip juvenil femení, va obtenir també un valuós i meritori subcampionat. Les alumnes de Salesians Elx són Paula Alonso, Alicia Asencio, Marina Corbí i Laura Hernández. Aquesta última nomenada pels especialistes com una de les jugadores més destacades del torneig.
Finalment, l’alumne Daniel Martínez va participar en la categoria cadet, on van obtenir el  quart lloc. Els alumnes Héctor Oliva i Sergio Maciá van formar part de la selecció juvenil, que es va conformar amb jugar la fase de Copa, després de la seua eliminació en la fase de grups.

També et pot interessar …