Una alumna salesiana, subcampiona d'Espanya de tennis

29 septiembre 2014

L’alumna de Salesians Alacant, Judith Perelló, subcampiona d’Espanya ha aconseguit el títol de subcampiona d’Espanya en la categoria aleví per equips. Judit, juntament amb la seua companya Lucía Llinares, del Club Atlètic Montemar d’Alacant, va aconseguir la classificació per al campionat nacional després de quedar campiones de la Comunitat Valenciana en la primera divisió al febrer 2014. Un nou triomf per a la tennista que en el seu primer any en alevins està obtenint excel·lents resultats.

En aquest campionat nacional participaven els campions de cada Comunitat Autònoma d’Espanya i wild cards. En el torneig van competir 32 equips en el qual cada eliminatòria es jugava al millor de tres partits (2 individuals i un de doble).

En semifinals el C.A. Montemar va competir amb un altre equip català el C.T. Barcino. Judith Perelló va guanyar a Fiona Arrese i Lucía Llinares va perdre contra Clara de Santiago. En dobles, en el punt de desempat, les jugadores alacantines van vèncer per 7-5 i 6-2, aconseguint la passada a la final.

En la final les jugadores del C.A. Montemar es van enfrontar a l’equip del Club de Tennis d’Águilas de Múrcia quedant subcampiones d’Espanya de Tennis per Equips Alevins 2014.