Celebrada una nova edició de la trobada de Consells Locals de Família Salesiana

2 octubre 2020

El passat dissabte 3 d’octubre va tenir lloc la trobada dels Consells Locals de la Família Salesiana d’Andalusia, Extremadura i Canàries, moment que simbolitza l’inici de curs en el qual els diferents grups es congreguen per començar units, resant i avivant el carisma rebut .

Aquesta edició, amb motiu de la situació sanitària provocada per la Covid-19, apostarà pel format on line després de les cinc edicions presencials anteriors. El canvi de format no impedirà que es comparteixi una jornada de trobada, comunió, fraternitat i família.

Després de l’eucaristia de les 10 h es llançarà el programa RADIOFASA com una forma creativa de llançar el curs pastoral de la Família Salesiana per a aquest curs tan especial que comença. «Des de primers de setembre ha arrencat un nou Consell de Família Salesiana i aquesta trobada on line servirà de forma dinàmica per a presentar-lo i donar-lo a conèixer als consells locals de Família Salesiana i als que vulguin connectar-se ja que serà un programa en obert», comparteixen des de l’organització.

Des les 11:15 h  moment en el qual arrencarà la sintonia de el programa amb l’himne ‘Som U’ es posarà en marxa un ampli ventall de continguts en què s’entrevistarà a el nou delegat, don Luis Fernando Álvarez, per donar pas a connexions amb diferents localitats per presentar els diferents grups.

Una jornada per viure un moment com a família salesiana que es llança a compartir els vincles d’unitat i seguir construint el sentit de pertinença.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...