Trobada fraterna de les comunitats religioses del barri de Ciutat Meridiana

19 diciembre 2014

El capvespre del passat dia 16 de desembre es va celebrar una de les tradicionals trobades de religiosos i religioses del barri de Ciutat Meridiana. Les aplegava el Nadal. Però enguany, a més, l’ inici de la celebració de l’Any de la Vida Consagrada.

Es dóna el cas que les quatre són comunitats d’inserció, compromeses totes elles en fer costat a tantes situacions de pobresa que tenen lloc en els barris de Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró.

Es tracta de les comunitats dels Escolapis, de les Germanetes de l’Assumpció, de les Concepcionistes de Cavin i dels Salesians.
 
El moment central de la trobada va ser la celebració de l’Eucaristia en la qual es van tenir molt presents les realitats punyents de les famílies i dels nois i joves del barri, i les respostes que amb esperit de comunió i solidaritat entre les entitats i serveis del barri es van generant i desenvolupant.
 
L’àpat fratern, ofert per les Concepcionistes, va coronar unes hores de fraternitat radiant. Va ser, sens dubte, una expressió de la bellesa d’una vida religiosa viscuda amb força, radicalitat i senzillesa.   

També et pot interessar …