Trobada de les cases de Cadis amb el Consell Inspectorial

16 septiembre 2014

El Consell Inspectorial, representat per Alejandro Guevara Rodríguez, Conseller delegat per a Andalusia, Extremadura i Canàries, i Francisco José Pérez Camacho, Coordinador Inspectorial de Pastoral Juvenil, va visitar a la tarda de dilluns la casa de Cadis i es va trobar amb els diferents representants de les Comunitats Educatives-Pastorals de la província. En total, es van donar cita un centenar d’educadors i animadors de les diferents cases salesianes. D’aquesta manera, van assistir a la trobada membres de les cases salesianes de Cadis, Campano, Jerez Lora Tamayo, Jerez Torres Silva, Rota San José del Valle, La Línia i Algesires.

Amb anterioritat, els representants del Consell Inspectorial es van reunir a la Sala Ana de Viya amb els salesians de les diferents presències per entaular diàleg, intercanviar informacions i rebre suggeriments.

 

Després d’aquest moment, ja a la sala d’actes i des de les set del vespre, va tenir lloc l’acollida als integrants de cada Consell de la Comunitat Educativa-Pastoral i als membres de la Família Salesiana que estaven convocats. A més del moment d’oració inicial i una introducció guiada per Alejandro Guevara, va tenir lloc una reflexió duta a terme per Fco. José Pérez Camacho, exposant una visió sobre les línies de treball a dur a terme fins al 2020, algunes intuïcions per al pròxim capítol general i l’esbós d’objectius per al període 2014-2016, entre d’altres qüestions. 

 

També et pot interessar …