Trobada anual Grups de Fe AMICS 1-2

22 abril 2015

 El passat diumenge 12 d’abril es va celebrar la trobada anual de Grups de Fe AMICS 1-2. Aquest any hi van participar noranta infants de les cases salesianes d’ Horta, Badalona, Parròquia Sant Joan Bosco, Ciutat Meridiana, La Mina, Terrassa, Sant Boi, Parròquia de Sarrià , Santa Dorotea (FMA), i Sant Vicenç dels Horts (FMA). També s’hi van fer presents a la trobada animadors de Rocafort i Sabadell.

Aquest any la trobada es va dedicar a la celebració del 200 aniversari del naixement de Don Bosco. Per aquest motiu es va muntar una gran fira on els participants havien d’aconseguir les dos-centes espelmes per posar al pastís d’aniversari.  Veure l’àlbum de fotografies.

Al final de la fira, muntada com una ginkana, els diferents grups de la trobada van tenir uns moments de reflexió per preparar un desig d’aniversari per presentar a l’Eucaristia que es va celebrar a continuació en mig de cants. alegria i molta participació. Durant la celebració cada infant participant va posar la seva espelma en el pastís d’aniversari i es va recordar com Don Bosco des de ben petit va seguir el camí que li anava marcant Jesús, sempre acompanyat per Maria Auxiliadora.
 
Per la tarda, després de dinar, van continuar les activitats amb diferents tallers i jocs al pati. Al final de la trobada es va fer un comiat amb el berenar i el ball de l’aniversari, tot esperant la trobada del pròxim curs.
 
Des l’equip de seguiment de Grups de Fe es vol agrair la col·laboració de tots i totes per fer de la trobada un dia inoblidable pels infants de Grups AMICS 1-2 i la disponibilitat dels responsables de la casa d’Horta que la van acollir.

També et pot interessar …