Tornen les Vetllades Musicals "Patio de Fiestas" a Salesians Utrera

3 junio 2015

Els propers 5 i 6 de juny, a les 21:30 hores, al col·legi salesià d’Utrera, i patrocinades per l’Obra Social "La Caixa", tindran lloc les III Vetllades Musicals "Patio de Fiestas", cicle de dues nits de música amb entrada lliure que en aquesta ocasió se centra en agrupacions musicals de vent amb dos vessants molt diferents, però no obstant això unides per la tasca pedagògica que exerceixen en la formació musical dels joves.

En primer lloc, el dia 5 de juny actuarà la "Francisco Guerrero Big Band" un grup que farà les delícies dels assistents amb música de jazz, soul, etc. Són tots estudiants i professors del Conservatori Francisco Guerrero de Sevilla, d’un alt nivell musical i artístic. Prèviament el Cor Infantil "Amorevolezza" del Col·legi Salesià, dirigit per Marta Triguero i acompanyat al piano per Ana Rioja, interpretarà algunes peces populars.

El 6 de juny viatja des de Sevilla la Banda Juvenil de Música Madre de la Victoria "Las Cigarreras", que fins fa molt poc temps estava dirigida per l’utrerà Javier Romero, rellevat per Rocío González, alumna del Conservatori Superior de Sevilla. Aquesta agrupació està fent una magnífica tasca amb nombrosos joves als quals inculquen valors com el treball, el compromís o la companyonia i que amb posterioritat passen a engrossir bandes i agrupacions d’adults.
 

També et pot interessar …