Sor Yvonne reelegida com a Mare General de les Salesianes

24 octubre 2014

Aquest matí, a les 9,35 hores, les Capitulars han confirmat com a Mare General Sor Yvonne Reungoat, la 9a successora de Mare Maria Dominica Mazzarello. Un llarg i càlid aplaudiment ha acollit la proclamació oficial, per rebre posteriorment la primera felicitació del Rector Major, Don Angel Fernández Artime.
 
Sor Yvonne Reungoat, de 69 anys, ha estat Mare General en els últims sis després de la seva presència durant dotze anys com a membre del Consell General i exercir el 2002 el càrrec de vicària general i responsable directa de i quatre comunitats internacionals de Roma. El seu nomenament ha arribat després de 136 anys de superiores generals italianes.
 
Diplomada en Història i Geografia a la Universitat estatal de Lió, el seu ampli coneixement de l’Institut l’inicia el 1990, any en què va ser designada delegada de les inspectores d’Espanya i de França per Àfrica de l’Oest, responsabilitat que li permet participar en el mateix any , en el Capítol General XIX. Fins i tot el seu servei d’animació ja l’havia iniciat el 1983 com a Inspectora de les Filles de Maria Auxiliadora de la seva nació.
 
El 1992 va ser triada Superiora de la visitaduria africana "Mare de Déu". Després, el Capítol General XX la tria com Visitadora, període en el qual coneix les germanes de sis províncies de l’Amèrica Llatina, quatre d’Europa i Corea.

 

 
 
 

També et pot interessar …