SMX, a qualsevol lloc, en qualsevol moment

19 septiembre 2014

Durant el matí del 19 de setembre s’ha dut a terme el llançament del compte oficial a Instagram de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La Delegació de Comunicació Social ha començat el seu camí en aquesta xarxa social que permet aplicar efectes fotogràfics a les instantànies o prendre vídeos curts amb dispositiu mòbil per compartir el resultat final a través de xarxes socials com Facebook o Twitter. Es tracta d’una aposta clara per consolidar la presència a xarxes socials, espais on Salesians SMX reuneix una gran família amb més de quatre mil seguidors. 

Gràcies a aquest nou compte a Instagram tots els usuaris que ho desitgin podran veure les diferents cobertures fotogràfiques que es realitzaran dels principals esdeveniments durant el curs 2014/15 mitjançant aquesta eina que ret homenaje a les antigues càmeres de Kodak i Polaroid. 

Entre les prioritats de la Delegació de Comunicació Social es troba la de realitzar un seguiment del Bicentenari de Don Bosco fomentant mitjans de comunicació atraients i eficaços perquè la informació arribi a tothom, i de forma especial als joves. Gràcies a aquesta estrena se segueix creient en el paper de les xarxes socials com a elements imprescindibles per aconseguir processos d’acompanyament amb utilitat per a la difusió d’una imatge actual dels salesians al món. 

Aquesta aplicació ha vist com els seus usuaris han crescut en milions en els últims anys. A desembre de 2010, Instagram tenia un milió d’usuaris registrats, el 2013 va anunciar que comptava amb 100 milions d’usuaris actius, només dos anys i mig després de la primera posada en marxa. Ara Salesians SMX s’uneix a aquesta gran llista perquè qualsevol persona del món, mitjançant el seu dispositiu móvil, pugui conèixer les últimes novetats.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

També et pot interessar …