Sis-cents joves creixent junts en la Pastoral Juvenil

27 octubre 2014

Més de sis-cents joves de la Inspectora Salesiana Maria Auxiliadora es van reunir en les trobades inicials de Pastoral celebrades durant el cap de setmana del 25-26 d’octubre en diferents punts d’Andalusia. 

El Moviment Crist Viu ha celebrat diverses trobades per a diferents edats i zones, en concret per a l’etapa de Amics Domènec Sàvio (ADS) 3-4, corresponents a tercer i quart d’ESO, amb un total de 250 participants a Sanlúcar La Mayor (Sevilla), 160 a San José del Valle (Cadis) i 200 a Antequera (Màlaga).

“Benvinguts a una Església plena de vida”, de Merche Atencia, “Beneïda sort la meua, ADS 3-4, creixem junts” de Laura Mey, o “un cap de setmana perfecte per a seguir creixent com a persona. La vida està per a compartir-la” de Salvi, eren alguns dels missatges que podien llegir-se a les xarxes socials després de la celebració de les trobades catalogades com a una experiència de trobada amb un mateix, amb els altres i amb Déu.

Francisco José Pérez, Delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil, després de la seua assistència en la reunió de directors del Campello, es va fer present en les diferents seus de les trobades per a compartir l’Eucaristia i traslladar el missatge a tots els assistents, insistint que “som membres d’un gran moviment i d’una gran inspectoria. Som plastilina en mans del Senyor".

Des de la Delegació de Pastoral Juvenil es presenten any rere any diferents moments de convivència per als destinataris de l’itinerari d’educació en la fe, sent les inicials el primer moment per a prendre el pols al curs, retrobar-s’hi i compartir experiències i il·lusions per al nou any.
 

També et pot interessar …