Set nous salesians cooperadors fan la Promesa

29 enero 2015

El diumenge 25 de gener en el marc de la festa de Sant Francisco de Sales, set aspirants van fer la Promesa com salesians cooperadors en la Casa Salesiana de Saragossa. En el marc d’una eucaristia presidida per Joan Lluís Playà, delegat inspectorial de Família Salesiana que va arribar des de Barcelona per a compartir aquest moment amb la Família Salesiana de Saragossa,i per José Domingo Anzano, director de la casa que està d’enhorabona en la celebració del Bicentenari i del 75 aniversari de l’arribada dels Salesianos a la ciutat.

La celebració va tenir lloc en la Parròquia Salesiana de Montserrat en un ambient d’alegria pel testimoniatge de compromís d’aquests nous salesians cooperadors, que van estar abrigallats per un nombrós grup de salesians arribats des de diferents llocs que van voler acompanyar-los. Van assistir salesianos cooperadors arribats des d’Osca i des de la Comunitat Valenciana, entre ells Francisco Bartolomé, coordinador provincial, qui els va donar la benvinguda a l’Associació.

Per la seua banda, el coordinador de la Regió Ibèrica de Salesianos Cooperadors, Antonio Març, va expressar mitjançant una carta l’alegria de tota la Família Salesiana per aquest renàixer vocacional de l’Associació a Saragossa.

En el mes de gener també van donar aquest pas 9 aspirants en la presència salesiana d’Algesires, en el qual va estar present el conseller de l’inspector, Alejandro Guevara. D’altra banda el mateix diumenge 25; en Linares van ser altres 5 aspirants els que van realitzar la promesa en una celebració presidida per Francisco José Pérez, delegat inspectorial de Pastoral juvenil.

 

També et pot interessar …