Sembrant futur en el Centre de Dia Entre Amics

8 octubre 2015

El 14 de setembre van donar inici les activitats del Centre de Dia amb una gran festa de benvinguda, en la qual la trobada entre menors i educadors va ser molt emotiu. Les ganes i les energies per començar un nou curs van fer que la vesprada fora divertida i plena de bones sensacions Aquest mateix dia va aprofitar l’ocasió Pepe Gómez, director de l’obra, per a donar la benvinguda i la bona vesprada a menors i educadors.

Com és habitual a inici de curs, es va realitzar l’assemblea de mares i pares, en la qual es va explicar el projecte i el seu funcionament i es van escoltar totes les propostes i aportacions de millora que els familiars van transmetre.

Per a acabar el mes, es va donar inici als tallers del Centre de Dia, en els quals enguany, els 42 menors han pogut triar entre cuina, guitarra, balontiro o ball. Els tallers té una periodicitat de tres setmanes i durant el curs hi ha quatre blocs de tres sessions.

El Centre de Dia Entre Amics començà en el curs 1997-1998, quan el Centre Juvenil Entre Amics va prendre la iniciativa de realitzar un projecte d’Acció Social, tenint en compte les necessitats del barri. El projecte es va iniciar treballant a nivell preventiu i donant suport a xiquets i xiquetes en edat escolar, amb forts problemes en el seu rendiment escolar. Amb l’experiència es va veure que el projecte cobriria més necessitats canviant el perfil de la seua població. Est seria, xavals en situació de desavantatge soci-educativa, no solament educativa. Amb aquest nou enfocament incidim en el treball amb les famílies per ser aquest determinant per a l’aparició del fracàs escolar.

També et pot interessar …