SDB.ORG renovat en el Bicentenari del naixement de Don Bosco

25 mayo 2015

Amb motiu de la solemnitat de Pentecosta, que va coincidir en el 24 de maig amb el bicentenari de la proclamació de la Festa de Maria Auxiliadora, el pare Filiberto González, Conseller General per a la Comunicació Social i l’equip del Dicasteri van presentar el lloc web oficial de la Congregació Salesiana renovant la seua estructura interna i disseny gràfic.

A la base d’aquesta innovació està l’enfocament particular que l’Església i la Congregació estan posant en el "continent digital", en l’intercanvi de coneixements i en la promoció del "codi obert". El nou lloc, de fet, està construït completament usant programari de codi obert.

Després de cinc anys de funcionament amb la versió anterior s’ha volgut renovar i adaptar a les exigències actuals. Les dimensions dels gràfics s’ajusten a les diferents pantalles de dispositius com ara tablets i telèfons d’última generació.

La navegació és facilitada per tecles amb símbols i icones d’immediata comprensió, corresponents a les principals àrees i serveis. Tot el material i continguts estan disponibles per a lliure consulta. L’àrea dedicada als usuaris registrats estarà habilitada en les pròximes setmanes.
 

També et pot interessar …