Sanlúcar la Mayor acull una nova trobada de directors d’obres gestionades per seglars de l’Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

21 octubre 2021

Durant els dies 20 i 21 d’octubre, en la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor, es dugué a terme una nova trobada de directors d’obres gestionades por seglars de l’Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

El sentit de la trobada, que va comptar amb la coordinació de Fernando Báñez com a conseller responsable, es va centrar en el pla d’acompanyament, a més de compartir experiències i crear sentit de pertinença.

Entre les intervencions de les jornades cal destacar el moment formatiu a càrrec del salesià Rosendo Alabau que va aprofundir sobre «La pedagogia de l’amor». També hi hagué ocasió d’aprofundir en «La direcció en l’experiència de Don Bosco», a càrrec del salesià Miguel Canino, coordinador inspectorial d’Escoles.

Durant la segona jornada de treball es va comptar amb la participació del visitador extraordinari, don Marcelo Farfán, que es va fer present en la trobada de forma on line fent una pausa en el seu recorregut per les diferents presències salesianes. També hi hagué ocasió de conèixer la programació de la Delegació d’obres gestionades per seglars junt a la intervenció de l’Inspector Ángel Asurmendi, que es va fer present a Sanlúcar la Mayor.

Aquesta cita va servir per a presentar el document inspectorial “Obras gestionadas por seglares en la Inspectoría María Auxiliadora» amb un recorregut sobre els tres eixos que li donen sentit:

  • Garantir l’ambient educatiu inspirat en el sistema preventiu salesià.
  • Responsabilitats i atribucions dels diversos responsables i dels organismes indicats pel seu funcionament i animació.
  • Acompanyament inspectorial de les Obres gestionades per seglars.

La trobada es va cloure amb el moment de comunicacions i l’intercanvi d’experiències.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...