Salesians rep el Premio Ciudadanos 2015

30 noviembre 2015

L’acte de lliurament dels Premios Ciudadanos 2015 va tenir lloc a la tarda d’ahir a l’Auditori Espai Bertelsmann, a Madrid, amb la participació de desenes d’assistents, entre els quals es trobava un nodrit grup de salesians. El provincial de la Inspectoria Santiago el Mayor, Juan Carlos Pérez Godoy, va recollir el premi concedit a la Congregació Salesiana en el marc de l’any del Bicentenari del naixement de Don Bosco, pel llegat del sant fundador i la tasca dels Salesians en l’àmbit educatiu especialment.

L’Inspector va fer un ràpid repàs de la vida de Don Bosco, posant l’accent en com, per inspiració de l’Esperit i a través de les persones que Déu va posar en el seu camí, va descobrir que havia de treballar pels joves, i especialment pels més necessitats. Pérez Godoy va recordar la formació que s’impartia en els tallers de Don Bosco, així com la seva implicació en el tracte laboral just amb els aprenents.

Els Salesians, tal com va explicar l’inspector, continuen avui impulsant l’educació i la formació professional de nens i joves de més de 130 països de tot el món. També treballen en altres tasques que ajuden a millorar la seva qualitat de vida: procurar una bona alimentació, oferir atenció sanitària, eradicar la violenciar …

A més de Salesians, entre els premiats es troben també Red Eléctrica de España, Iberdrola, Fundación Tecsos, Ayuntamiento de Santander, Eroski i Gureak, Fundación Trilema, Grupo Scout 217 Matterhorn, Aytos i Fundación Globalis.

També et pot interessar …