Salesians Pozoblanco amb el Nepal amb el seu concert solidari

13 julio 2015

En el XXXVI Oratori Don Bosco de Pozoblanco es va tornar a gaudir de la música i de concerts en directe. Un d’ells el passat dijous 9 de juliol, i amb caràcter solidari gràcies a "Pozoblanco per Nepal".

Una activitat amb la que es va demostrar la riquesa d’aquesta cultura per tornar i transmetre Il·lusió i esperança a les famílies nepaleses que van perdre el somriure per una catàstrofe natural com van ser els terratrèmols que van assotar aquest país asiàtic i que van castigar diferents zones del país amb moviments de fins 7,3 graus en l’escala Richter.

Durant la jornada les competicions esportives es van paralitzar donant pas als artistes Pedro Sosa, Fernando Arduán i Joaquín Calderón, que van delectar amb la seva música sobre l’escenari instal·lat als patis del Col·legi Salesià "San José "de Pozoblanco.

Des de la casa salesiana es va agrair públicament la col·laboració de tots els que van prestar la seva ajuda amb la seva assistència al concert o amb les donacions realitzades al número de compte habilitat per a l’ocasió: ES91 2100 2093 9802 0003 1139 sota el concepte Pozoblanco per Nepal.

Una nit solidària d’oratori en un any amb un color especial amb motiu del Bicentenari del Naixement de Don Bosco, com expressa el seu lema: "200 anys amb Don Bosco. Vine a celebrar-ho al Oratori". Un any més acompanyats per un gran nombre de participants que en aquesta edició han aconseguit superar les 1860 persones l’any anterior.
 
 

També et pot interessar …