Salesians Las Palmas premiat per Guaguas Municipals

10 diciembre 2015

María Luisa Liñán del Rosario, alumna de Salesians Las Palmas, ha estat premiada amb un dels primers premis pel jurat del concurs ‘Per Nadal, Guaguas per a tot. Per a tots ‘, organitzat per l’empresa municipal i l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canària.

El dibuix d’una acolorida guagua nadalenca realitzant una travessia per la ciutat amb els simpàtics ‘guagüitos’ a bord mentre uns nens canten nadales serà la postal de felicitació de Guaguas Municipals.

El director general de Mobilitat de l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canària, Heriberto Dávila, i el director general de Guaguas Municipals, Miguel Ángel Rodríguez, han lliurat avui dijous als autors dels nou dibuixos finalistes un diploma acreditatiu de la seva participació i un Bonus Estudiant per a tot el curs escolar com a premi als seus treballs. A l’acte, que va tenir lloc a les instal·lacions de Guaguas Municipals, van assistir-hi nombrosos familiars, professors i companys dels guardonats.

El jurat del concurs ha valorat més de 1.900 treballs presentats en la quarta edició del certamen -800 més que en l’anterior edició-, destinat a nens d’entre 3 i 12 anys, als quals se’ls sol·licitava plasmar de manera artística la interpretació que tenien del transport públic a la ciutat durant el Nadal i la seva repercussió en la sostenibilitat del medi ambient urbà.
 
 

També et pot interessar …