Salesians L'Almunia impulsa la creativitat i el lideratge

8 mayo 2015


El passat mes de Novembre el col·legi Salesià Laviaga Castillo va ser admès en el Programa Pilot a Aragó, Projecte YDHEA, juntament amb 16 centres més de la comunitat d’Aragó. Un projecte pilot del departament d’Educació que utilitza la metodologia YPD (Young Potencial Development) (Desenvolupament del Potencial del Jove), amb ell es pretén desenvolupar facetes com el lideratge, la creativitat, la comunicació i l’energia, per a desenvolupar així el major potencial dels joves.

Els professors responsables expliquen que per a ells “un jove amb inquietud per aprendre és com una llavor en la nostra societat, YPD i les nostres ganes de treballar oferien l’aigua per a començar a regar aquestes llavors, el resultat serà un jove amb fortes arrels, responsable del seu entorn i amb la influència positiva necessària per a donar grans fruits”.
Aquest projecte ofereix les eines per a treballar quatre pilars bàsics, energia, perquè el motor funcione, creativitat, per a saber traure totes les grans idees que portem dins, comunicació, per a generar empatia, aprendre a explicar, vendre i defensar projectes, lideratge, per a liderar la teua pròpia vida i ser capaç de gestionar la teua influència sobre els altres. Pilars que creiem faran als nostres alumnes millors persones i persones millor formades.
Una de les dinàmiques consistia a desenvolupar un pla de negoci dels quals han sigut seleccionats per a la fase final tres. El dia 8 de Maig tindrà lloc la final del projecte a Zaragoza.

També et pot interessar …