Salesians Cartagena participa en Erasmus+

8 mayo 2015


Dos professors de Formació Professional del Centre Sant Joan Bosco de Cartagena, han participat durant una setmana a Viena i Salzburg compartint experiències docents en el marc del programa Erasmus+, en col·laboració amb la Fundació Inform de Barcelona.

L’objectiu d’aquest programa consisteix a donar a conèixer el funcionament del sistema d’empresa Virtual en un país de la Unió Europea, on aquest sistema està totalment desenvolupat i implantat. El viatge ha consistit a visitar 8 centres educatius de FP i un centre de Formació per a aturats, així com assistir a la final i lliurament de premis d’empresa en l’Aula en el Ministeri d’Educació d’Àustria.

Així mateix s’han aprofitat les visites als centres per a establir vincles de col·laboració entre aquests centres austríacs i el nostre col·legi per a organitzar futurs intercanvis d’alumnes i col·laboració de negocis entre les “empreses virtuals”.

Gràcies a l’esforç realitzat enguany per la Cèl·lula Europa del Centre, s’han pogut produir aquestes 2 mobilitats de professors sota el projecte Erasmus+ “Estades Internacionals per a l’Alumnat i Professorat del Programa SEFED 2014-2016”, coordinat per la fundació Inform.

També et pot interessar …