Salesians Cartagena organitza la primera recollida d'aliments

17 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; }

Amb motiu de la celebració del Bicentenari de Sant Joan Bosco, durant els dies 6 i 13 de desembre s’ha dut a terme la primera Campanya de recollida d’aliments per al Nadal de 2014, organitzada pels Salesians de Cartagena, Càrites de la Parròquies de María Auxiliadora, La nostra Senyora dels Dolors, Crist de la Salut i Sant Cristóbal en el popular barri dels Dolors de Cartagena.


S’ha planificat en dues fases, una el dissabte 6 de desembre d’informació i conscienciació a la gent i la segona, el dissabte 13 de desembre, de recollida dels aliments.

La Campanya ha sigut promoguda des de la Comissió d’Inclusió Social i el Centre Juvenil Áncora. Han col·laborat grups de joves del citat Centre Juvenil, alumnes de l’escola, joves dels grups scouts Boscos i Talaia, joves de la parròquia de Santa Ana, pares d’alumnes, professors, persones de les Parròquies i en membres de la Família Salesiana.


L’esdeveniment es va executar fent grups de joves, cada grup acompanyat per monitors o adults i amb cotxes particulars d’assistència i cada grup amb un mapa amb una zona assignada i cridant porta a porta, el primer dia d’informant, el segon dia arreplegant els aliments.


La trucada a la caritat en les persones de tot el barri dels Dolors ha donat una espectacular resposta, que com a fruit ha sigut la col·laboració de més de 350 persones voluntàries de totes les edats, treballant totes amb esperit de companyonia i família, amb uns 50 cotxes particulars de suport i la recollida de més de 3000 kgs. d’aliments que ajudaran i portaran alegria a moltes persones i famílies a alleujar alguns moments durs.

També et pot interessar …