Salesians Alacant, acostant cultures amb Estats Units

27 noviembre 2015

Salesians Alacant ha tornat a obrir les seues portes i a acollir a estudiants nord-americanes de voluntariat del programa Council on International Educational Exchange (CIEE). Com expliquen des del centre educatiu: “Es tracta d’una experiència molt enriquidora per als nostres alumnes i per a aquests voluntariosos estudiants que, al costat dels professors d’idioma i assignatures CLIL, actuen com a ajudants de conversa.”

Kayla i Elise estan participant en les classes de Primària i també han realitzat dues sessions en 2º Batxillerat. Per a aquests últims, van preparar una presentació sobre els seus llocs de naixement als Estats Units i van contestar a les preguntes que els anaven formulant.

Vanna també està assistint a les classes de plàstica i ha participat en classes d’anglès i música de 2º d’AÇÒ; comenta que els alumnes d’Esther i Pablo són molt educats i aplicats i està encantada de comunicar-se amb ells.

“Esperem que aquest projecte de voluntariat fomente els valors de respecte i tolerància entre cultures diferents i importants en la cultura actual”, destaquen en el col·legi.

També et pot interessar …